Sterk Techniek Onderwijs ondersteunt Girls’ Day 2021

Yessss! Het is Girls’ Day! Vandaag zijn er in het hele land, ook in de regio Nijmegen, online bedrijfsbezoeken voor meisjes van 10 t/m 15 jaar. Zij maken kennis met de wereld van bรจta, techniek en IT en ervaren hoe leuk en veelzijdig deze werelden zijn.

Samen met alle deelnemende scholen opent VHTO Expertisecentrum vandaag Girls’ Day feestelijk met de online kick-off โ€˜๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜†๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—น: ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜โ€™. Tijdens de kick-off ervaren meisjes hoe belangrijk, leuk en interessant de wereld van techniek en technologie is. En hoe vrouwen door heel Nederland zich hiervoor inzetten. Hopelijk zijn meisjes dan dusdanig enthousiast, dat ze kiezen voor een vervolgopleiding in de techniek & technologie. Vanzelfsprekend steunt Sterk Techniek Onderwijs regio Rijk van Nijmegen alle meiden bij hun zoektocht naar een passende opleiding. Wie bieden een mooi pakket aan. Kijk ook verder op deze site.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je voor onze nieuwsbrief!

Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen organiseert veel activiteiten voor (en samen met) leerlingen, docenten en bedrijven. Als jij daar op aangehaakt wil blijven, schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je het laatste nieuws als eerste binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluiten

Inschrijven nieuwsbrief

Verplicht veld

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.