HomeNieuwsOns TechnieklandschapNieuws

Ons Technieklandschap

Afbeelding voor Ons Technieklandschap
line-v-2
line-v-1
line-v-1
line-v-3
line-v-2
line-d-2

Op vrijdag 24 september kwamen we met meer dan 130 ambassadeurs uit het onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar tijdens Ons Technieklandschap in de Hubertushal, een van onze hotspots. Een middag die in het teken stond van ontmoeten, inspireren en delen.

De aanwezigen maakten kennis met onze twaalf programma’s en in masterclasses en rondetafelgesprekken konden ze ervaringen en kennis van het afgelopen jaar met elkaar delen, zodat we het komende jaar nog beter aansluiten op wat het bedrijfsleven van onze leerlingen vraagt en daarin gezamenlijk optrekken.

Enkele quotes van de aanwezigen:

“Wat zo mooi is aan deze regio, is dat jullie een plek als de Hubertushal hebben.” (Ambassadeur andere STO-regio)

“Via een stage is Stijn bij ons blijven hangen en daar zijn we heel blij mee. Hij neemt een frisse blik mee. En die jongeren zijn veel sneller met computers en kunnen meer dan wijzelf flexibel denken.” (collega’s Modderkolk)

“We willen zoveel mogelijk tot de verbeelding spreken. Daarom bieden we via VR-techniek de mogelijkheid om te oefenen met het rijden in een heftruck.” (docent MaasWaal College)

“Ik heb mooie verbindingen zien ontstaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.” (Monique Esselbrugge, wethouder gemeente Nijmegen)