Kennismakings- en oriëntatieroute techniek algemeen

Laatst gewijzigd: 6 januari 2021

Het is van belang dat leerlingen al op jonge leeftijd in aanraking komen met de 7 werelden van techniek & technologie. Ze hebben vaak een verkeerd en gestigmatiseerd beeld over techniek & technologie en welke beroepen er achter de 7 werelden van techniek schuil gaan.


Enthousiasmeren
Het ontwikkelen van deze kennismakings- en oriëntatieroute voor techniek & technologie zorgt ervoor dat we (alle) basisschoolleerlingen en vmbo-leerlingen al op jonge leeftijd kunnen enthousiasmeren.

Werkgroepen
Om jongeren op een activerende en enthousiasmerende manier in aanraking te laten komen met de wereld van techniek & technologie, zetten we een kennismakings- en oriëntatieroute op voor alle vmbo-leerlingen. De werkgroepen hebben vanuit LOB en kennismaking- & oriëntatie inrichtingsvoorstellen gedaan over hoe deze route eruit komt te zien.

Projectleider

Op de hoogte blijven?

Schrijf je voor onze nieuwsbrief!

Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen organiseert veel activiteiten voor (en samen met) leerlingen, docenten en bedrijven. Als jij daar op aangehaakt wil blijven, schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je het laatste nieuws als eerste binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluiten

Inschrijven nieuwsbrief

Verplicht veld

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.