Logistiek & Transport

Laatst gewijzigd: 6 januari 2021

Door het uitvoeren van praktische activiteiten - bij bedrijven, scholen en techniekcentra - krijgen leerlingen inspiratie en een realistisch beeld van de dynamische wereld van logistiek en transport. Leerlingen gaan op bezoek bij een bedrijf in de logistieke en transport branche: CEVA Logistics.


Voorafgaand aan het bezoek….

  • schrijven de leerlingen een sollicitatiebrief aan CEVA;
  • verwachten we dat de leerlingen interesse tonen in CEVA door de website van CEVA te bekijken en hun vragen te noteren. Deze vragen mogen ze natuurlijk koppelen aan hun persoonlijke interessegebieden. De vragen stellen ze tijdens een bedrijfsbezoek. Of ze de website aandachtig bekeken hebben, zal onder andere blijken uit de sollicitatiebrief die ze schrijven.

Tijdens het bezoek…

  • nemen de leerlingen deel aan de bedrijfspresentatie van CEVA. CEVA benadrukt tijdens de presentatie onder andere het belang van dienstverlening en een goede klantbenadering;
  • zien de leerlingen tijdens een rondleiding hoe het plannen van een goederenstroom en de verwerking (orderpicking) werkt;
  • na afloop maken we bekend welke sollicitatiebrief uitgekozen is als beste brief.

Projectleider

Op de hoogte blijven?

Schrijf je voor onze nieuwsbrief!

Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen organiseert veel activiteiten voor (en samen met) leerlingen, docenten en bedrijven. Als jij daar op aangehaakt wil blijven, schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je het laatste nieuws als eerste binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluiten

Inschrijven nieuwsbrief

Verplicht veld

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.