HomeBedrijvenHome

Bedrijven

line-v-2
line-v-1
line-v-1
line-v-3
line-v-2

Het onderwijs wil haar leerlingen zo goed opleiden tot echte vakmensen in de techniek en technologie. Daarom is het belangrijk om te weten welke skills er nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Het bedrijfsleven staat te springen om goede vakmensen. Samen met de jullie, de aangesloten bedrijven, moderniseren we het onderwijs, zodat we vanuit het onderwijs echte techniektalenten op kunnen leiden.

Vanuit het onderwijs werken we intensief samen met het bedrijfsleven. Zo organiseren we gastlessen, waarin vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven in de klas komen vertellen over hun bedrijf en over de beroepen. Ze laten zien op welke manier techniek daarbij een rol speelt.

De leerlingen zijn ook welkom bij de bedrijven zelf door middel van rondleidingen en stages en via ons programma Leren in Bedrijf krijgen leerlingen de mogelijkheid hun keuzevak ín een bedrijf af te ronden.

Bedrijven zijn aanwezig bij leerlingevents, nemen actief deel aan doe-middagen en brengen challenges in, waar leerlingen mee aan de slag kunnen.

Kortom, de bedrijven zorgen er zo voor dat de leerlingen betekenisvol kunnen leren in de praktijk en levensecht kunnen leren.

Bekijk hier welke bedrijven er al meedoen.